Drie speciale edities van de 3DS XL onthuld

  Nintendo of America heeft tijdens de GameStop EXPO in Anaheim, Californië drie nieuwe edities van de 3DS XL aangekondigd. De handhelds krijgen een nieuw jasje gebaseerd op Super Smash Bros., de NES en Persona Q.

  De 3DS XL editie van Super Smash Bros. was eerder al in Europa onthuld. Deze rode 3DS zal hier een vooraf geïnstalleerde digitale kopie van Super Smash Bros. 3DS bevatten. In Noord-Amerika zullen gamers de game los erbij moeten kopen.

  De NES console en Persona Q edities zijn wel nieuw. Beide handhelds zullen in de Verenigde Staten exclusief bij winkelketen GameStop verkocht worden. Of deze speciale edities ook in Europa verkocht zullen worden, is op dit moment nog niet bekend.

  Persona Q 3DS XL editie

  3DS al ruim 12 miljoen keer verkocht in de V.S.

  Tijdens de EXPO vertelde Scott Moffitt, uitvoerend vicepresident van Sales en Marketing bij Nintendo of America, dat de 3DS in de Verenigde Staten alleen al meer dan twaalf miljoen keer over de toonbank is gegaan. Deze nieuwe modellen moeten de consumenten meer keus geven als ze rond kerst een 3DS willen aanschaffen.

  Persona Q: Shadow of the Labyrinth

  Verkijgbaar vanaf 28 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.