Drie nieuwe Xbox One Backwards Compatibility games aangekondigd

  De lijst met Xbox One Backwards Compatibility games wordt steeds groter. Vandaag zijn er namelijk weer drie nieuwe games aangekondigd: Far Cry 2, Sniper Elite V2 en Driver San Francisco.

  De meest in het oog springende game is zonder twijfel Far Cry 2. Far Cry 5 komt in maart uit en dus kun je tot die tijd de steppes van Afrika bevrijden van de geheimzinnige Jackal. In oktober wordt de shooter alweer tien jaar oud.

  Een game die dit jaar zijn zevende verjaardag viert, Driver San Francisco, is ook toegevoegd aan de collectie met Xbox One backwards compatible titels. Deze race game vindt plaats in het hoofd van het hoofdpersonage. Klinkt gek, hè? Dat is het ook wel een beetje, want welke game speelt zich nou af in een dromenwereld?

  Mik er op los met Sniper Elite V2

  De derde en laatste game die wordt toegevoegd aan de collectie is Sniper Elite V2. In het tweede deel van de bekende Sniper Elite serie wordt je gedropt in het hart van Nazi-Duitsland: Berlijn. Daar moet je weer de nodige vijanden stilletjes weten om te leggen met je sniper.

  Xbox One Backwards Compatibility games

  Het Xbox One Backwards Compatible programma zorgt ervoor dat je zowel fysieke als digitale Xbox 360 games kunt spelen op je Xbox One. Nu kan dat niet met elke game in je collectie, maar met een select aantal. Welke dat zijn kun je vinden in ons overzicht.

  Heb je toevallig een Xbox 360 game in de kast liggen die nog niet werkt op je Xbox One? Wees niet getreurd, want wie weet maakt Microsoft ooit bekend dat die specifieke game backwards compatible wordt. Elke maand worden er namelijk meerdere games aan de collectie toegevoegd.

  Far Cry 2

  Verkijgbaar vanaf 23 october 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.