Drie nieuwe special edition Dualshock 4 controllers aangekondigd

  Sony heeft drie nieuwe special edition Dualshock 4 controllers aangekondigd in een blogpost. De controllers zullen in oktober beschikbaar zijn in Europa.

  De drie controllers komen in verschillende kleuren met bijpassende namen. De eerste controller die beschikbaar zal komen is de Blue Camouflage. De controller zal op 12 oktober beschikbaar zijn en heeft een blauwe kleur met camouflage vlekken. De onderkant van de controller is donkerblauw en de knoppen en sticks zijn donkergrijs.

  De controller die op 23 oktober beschikbaar komt heeft vrolijke kleurtjes. De controller heeft dezelfde stijl als Sunset Orange, maar heeft de kleuren aqua en een rood/roze kleur. Sony noemt de kleur paars, in de reacties noemen mensen het kastanjebruin (maroon) en op de foto lijkt het een mix van roze en rood. Op de foto hieronder is de controller te bekijken.

  special edition dualshock 4 controllers

  Special edition Dualshock 4 controllers

  De laatste controller komt op 30 oktober uit en heeft een koperen kleur. De controller maakt deel uit van een serie controllers die een metallic tintje hebben. Naast de koperen controller zullen er ook gouden, zilveren en stalen versies komen in de metallic stijl.

  Hoe duur de controllers zullen zijn is nog niet bekend. Ook zijn de apparaten nog niet te pre-orderen. Waarschijnlijk zullen de prijzen voor de apparaten binnenkort worden bekendgemaakt. Momenteel verkoopt Microsoft ook een limited edition controller voor de Xbox One en komt er een GameCube controller naar de Nintendo Switch.

  special edition dualshock 4 controllers

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.