Drie nieuwe PS4 bundels volgende maand in de verkoop

  Sony Europa heeft aangekondigd dat er drie nieuwe PS4 bundels in de verkoop gaan in november. Elke bundel bevat een Playstation 4 1TB, Uncharted 4: A Thief's End en twee andere games.

  Sony Europa komt met drie nieuwe PS4 bundels. Elke van deze bundels bevat Uncharted 4: A Thief's End en twee andere games. Elke nieuwe PS4 bundel bevat alleen Playstation exclusives.

  De nieuwe PS4 bundels bevatten het volgende:

  nieuwe PS4 bundels

  Playstation 4 1TB

  nieuwe PS4 bundels

  Playstation 4 1TB

  nieuwe PS4 bundels
  Playstation 4 1TB

  Verder bevat elke nieuwe PS4 bundel een in-ear headset met een batterij die 15 uur mee gaat.

  Sony laat weten dat de beschikbaarheid van de nieuwe PS4 bundels en de prijzen verschillen per land. Het is daarom aangeraden om eerst te informeren bij een lokale verkoper.

  De nieuwe PS4 bundels bevatten niet voor niks Uncharted 4

  In Uncharted 4: A Thief's End stap je in de schoenen van Nathan Drake, een avonturier die is gespecialiseerd in het vinden van verloren schatten en rijkdommen. Ook is Nathan een diepzee expert en een actieheld.

  In Uncharted 4: A Thief's End ga je als Nathan opzoek naar een langverloren schat van één van de meest gezochte piraten uit de 17e eeuw. Maar het wordt Nathan niet makkelijk gemaakt want de schat is erg goed verstopt en Nathan is niet de enige die er naar op zoek is.

  Als je meer wilt weten, check dan onze Uncharted 4: A Thief's End review.

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.