Drie nieuwe LEGO Batman 3 DLC, één gratis

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham is al even uit, dus het wordt tijd om de game uit te breiden met wat nieuwe content. Dat dacht de ontwikkelaar ook, dus komt er nieuwe content aan voor de season pass, maar kan iedereen ook gratis een pakje DLC binnenslepen.

  De game kent meer dan 150 personages, waarvan er met deze aankomende LEGO Batman 3 DLC een paar van worden toegevoegd. Zo kunnen we straks spelen met Green Arrow en andere DC Comics-karakters.

  • Bizarro World Pack (Season Pass): Red Bizarro's planeet van het kwaad en sluit je aan bij de Bizarro League, klonen van de Justice League, met personages als Bizzaro en Bizarra!
  • Heroines & Villainesses Pack (gratis te downloaden): Vier de onverschrokkenheid van de vrouwen van DC Comics met deze collectie van superheldinnen en slechteriken. Spelers kunnen hiermee schade aanrichten als Raven of de grond doen splijten als Terra. De bundel bevat daarnaast de favorieten van de fans, zoals de buitenaardse prinses Starfire en dieren-imitator Vixen, maar spelers moeten op hun hoede zijn voor de explosieve Plastique en de koude en berekende Killer Frost!
  • Arrow Pack (Season Pass): Kruip in de huid van de Green Arrow, met de stem van Stephen Amell, van de succesvolle TV show Arrow. Verken Starling City en ontmoet nieuwe personages, waaronder Slade Wilson, Roy Harper, Malcolm Merlyn en vele anderen.

  LEGO Batman 3 DLC komt snel

  De LEGO Batman 3 DLC is vanaf begin 2015 te downloaden voor PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One en PC. Iedereen met een season pass krijgt alle content zonder extra kosten, maar de pakketjes zijn ook los te koop voor 2,99 euro per stuk.

  Mogelijk komt er een LEGO-game van Jurassic World, de nieuwe film in de serie waar onlangs de eerste uitgebreide trailer van verscheen.

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.