Drie nieuwe Bethesda games in ontwikkeling

  Heb jij Fallout met veel plezier gespeeld, of was jij niet weg te slaan bij Skyrim? Dan is het volgende ook interessant. Zo zijn er drie nieuwe Bethesda games op komst.

  Er zijn drie nieuwe Bethesda games in de maak. Een van de games zal een mobiele game worden. Dit werd bekend gemaakt in een interview afgenomen door Glixel.

  Drie nieuwe Bethesda games

  Het gaat over drie games waar er twee meer in het straatje zullen passen van hetgeen Bethesda Game Studios eerder op de markt heeft gebracht. De derde game wordt een mobiele game. Over alle drie de games is vooralsnog nog vrij weinig bekend.

  In het interview vertelt director Todd Howard:

  "We werken op het moment aan een prima aantal projecten. We zijn gegroeid en we willen dan ook meer maken. We hebben twee grotere projecten die meer in lijn liggen met wat we eerder deden, alleen dan groter. De projecten overlappen elkaar dus werken we gelijktijdig aan de projecten, toch worden ze gespreid.

  "Ik kan er niet veel over vertellen, maar ik kan zeggen dat het groter wordt dan alles wat we hiervoor hebben gedaan. De games zijn een beetje anders, maar komen zeker in de richting die mensen van ons gewend zijn."

  Fallout Shelter 75 miljoen keer gedownload

  Eerder bracht Bethesda Fallout Shelter naar de smartphone. In het interview vertelt Howard ook hoe deze applicatie ruim 75 miljoen keer is gedownload. In juni 2016 was de titel 50 miljoen keer gedownload. De game is free-to-play en vormt een onderdeel van de Fallout-serie.

  Op het moment werkt Bethesda ook aan een Skyrim-port voor de Nintendo Switch. Ook wordt werkt de studio nu uitgebreid aan Fallout 4 VR.

  The Elder Scrolls

  Wat de nieuwe Bethesda games gaan worden, is vooralsnog niet bekend. Het lijkt echter aannemelijk dat er een nieuwe Elder Scrolls game in de maak is. Van de al bekende projecten komt binnenkort Prey uit en een nieuwe uitbreiding op The Elder Scrolls Online.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.