Drie grote games komen in november naar PS Now

  PlayStation heeft de nieuwe games die naar de uitgebreide catalogus van PS Now komen bekendgemaakt. De nieuwe titels bieden voor ieder plezier met een befaamde RPG, een toffe actiegame en een geliefde platformen. Lees snel verder om erachter te komen welke games je deze maand via de service kunt spelen.

  Deze maand komen Persona 5, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight naar PS Now. De abonnementsdienst van PlayStation kent inmiddels meer dan 800 titels om te spelen, waarbij de bovenstaande aan het roulerende aanbod worden toegevoegd. Persona 5 en Middle-Earth: Shadow of War kun je voor een periode van drie maanden spelen en zullen op 4 februari weer uit de roulatie verdwijnen. Voor Hollow Knight is nog niet bekend wanneer deze uit de roulatie wordt gehaald.

  Meer games verdwijnen van PS Now

  Dat de games uiteindelijk weer van de service verdwijnen moet niet als een verrassing komen. Dat werd namelijk al duidelijk toen vorige maand het vernieuwde abonnement werd onthuld. Voor 9,99 euro kun je je nu abonneren op de service waarbij grote AAA-titels op maandbasis worden toegevoegd. Zo kun je nu ook GTA V, Uncharted 4: A Thief's End en God of War spelen met PS Now. Deze verdwijnen op 2 januari 2020 uit het aanbod.

  Meer weten over PS Now? Check dan vooral ook onze review van de service waarin we je haarfijn uitleggen wat de service anno 2019 te bieden heeft.

  Persona 5

  Verkijgbaar vanaf 4 april 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.