DreamHack komt naar Nederland

  DreamHack zal 18 tot 20 oktober 2019 plaatsvinden in Ahoy, Rotterdam, Nederland. DreamHack zal onderdeel uitmaken van de Rotterdam Ahoy run esports en het game evenement Rotterdam Game Week.

  Dreamhack

  DreamHack zal onder andere een open kampioenschap voor de game Counter-Strike: Global Offensive organiseren met als prijs honderdduizend euro. Verder is er ook een gaming expo met super veel interactie, wedstrijden in cosplay, panel meetings en ook een LAN party waarbij je je eigen toestel moet meenemen.

  Marcus Lindmark, de CEO van DreamHack, is super blij met de samenwerking tussen Ahoy en DreamHack.

  “We zijn blij de samenwerking en we zijn er zeker over dat we de goede partner en de juiste plek hebben gevonden voor ons evenement,” laat hij weten op de website van DreamHack.

  Dit is de eerste keer dat er zo’n groot CSGO toernooi wordt gehouden. CSGO is wel een bekende game, in onze review kan je lezen wat wij ervan vonden. Er zijn al eerder toernooien geweest, maar met zo’n prijs nog niet. Dit is de kans voor Nederlandse topspelers om het hoger naar de top te maken. Chris de Jong, is op dit moment de enige Nederlandse speler die op de allergrootste toernooien uitkomt. Hij speelt voor een Duits team genaamd ‘MouseSports’.

  DreamHack komt naar Nederland, maar wat is het eigenlijk?

  Dreamhack zorgt voor entertainment van de digitale generatie. Binnen twintig jaar is het bedrijf gegroeid tot een groot digitaal festival voor de jeugd. Het festival gaat door heel Europa en Noord-Amerika. DreamHack is ook een van de grootste creëerders van Esports content. Esports broadcasts van DreamHack halen soms meer dan 375 miljoen views.

  Er is nog niks bekend over de tickets, maar we houden jullie op de hoogte!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.