Draken toegevoegd in nieuwe Apex Legends update

  De nieuwe Apex Legends update (en seizoen 2) komt pas over een paar weken. Toch zijn er al grote veranderingen aan de gang in Apex Legends. Veel mensen hebben ze al gezien en er zijn ook al video’s van gemaakt. Uit het niks vliegen er draken in het spel die deathboxes bij zich dragen!

  Draken in Apex Legends update?

  Draken werden al verwacht door dataminers. In maart vond dataminer Shrugtal een afbeelding van een ‘Flyer’ (waarschijnlijk de draak). Drew McCoy, hoofdproducent van de game, hintte naar de draak tijdens EA play op E3. Toch had niemand verwacht dat de draak zo snel over King’s Canyon zou vliegen. De meeste mensen hadden verwacht dat de draak kwam met seizoen twee of misschien een paar dagen ervoor, maar nee. Je kan de draak vandaag al zien in Apex Legends, tenminste als je geluk hebt.

  Worden Deathboxes naar je toegebracht?

  Veel mensen geloofden het eerst ook niet. Maar het bewijs is er toch. Er gaan al veel video’s rond op socialmedia-platformen zoals Reddit en Youtube waarbij je streamers kan zien die de draak uit de lucht proberen te schieten. Sommigen lukt het en die krijgen een leuk cadeautje. Een paar draken dragen namelijk Deathboxes! Deathboxes zijn de boxen die spelers laten vallen wanneer ze dood zijn gegaan. Al je loot die je had zal dus ook in de Deathbox eindigen. Blijkbaar pakken sommigen van deze draken dus ook Deathboxes op van spelers en die proberen ze dan ergens naartoe te brengen (Wij hebben geen idee waar ze die naartoe proberen te brengen).

  Respawn en EA hebben beide nog niks officieel verteld over de ‘Flyers’. Toch kijken wij uit naar wat ze te zeggen hebben over de draken. Als jij de ‘Flyers’ al hebt gezien in-game, laat het ons weten door een reactie achter te laten onder het artikel! Lees hier ook alle nieuwe features die komen met seizoen 2!

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.