Drake & Josh acteur hint naar vervolg op de Nickelodeon serie

  Acteur Drake Bell is in gesprek met collega Josh Peck over een vervolg op de Nickelodeon serie Drake & Josh. Dit vertelt hij in een interview met E!. Volgens Bell is de nieuwe serie geen reboot en helemaal anders dan de oude show.

  jenniferh2525

  In het interview vertelt Bell dat zowel hij als Peck geen behoefte hebben aan een reboot. Een show die zich focust op de universiteitsjaren van beide personages valt ook niet onder de mogelijkheden. Ze willen alleen weer in de rollen kruipen als het iets creatiefs is. Volgens Bell heeft zijn tegenspeler een paar van die creatieve ideeën bedacht.

  "Als we weer iets gaan doen met Drake & Josh moet het iets cools zijn. Daarnaast moet het ook creatief zijn. Ik denk dat we iets hebben bedacht dat iets creatiever en opwindender is dan bijvoorbeeld een reboot."
  - Drake Bell

  Drake & Josh Nickelodeon serie

  De serie Drake & Josh is van 2004 tot en met 2007 op Nickelodeon te zien. In de show spelen Bell en Peck stiefbroers die heel veel van elkaar verschillen. Josh is een ongemakkelijke nerd en Drake een populaire muzikant. Dit zorgt voor veel hilarische situaties, waarbij de broers het vaak met elkaar oneens zijn.

  De rest van de cast bestaat onder andere uit Miranda Cosgrove, Jonathan Goldstein en Nancy Sullivan. Cosgrove speelt in de serie het vervelende zusje van de stiefbroers. Goldstein en Sullivan hebben de rol van ouders. De show heeft in totaal 57 afleveringen verspreid over 4 seizoenen.

  Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe versie van de show te zien zal zijn. Volgens People zijn de mensen achter de serie aan het kijken op welk netwerk ze de nieuwe Drake & Josh gaan uitzenden. Het is niet de eerste keer dat er een nieuwe versie van een oude Nickelodeon show verschijnt. Zo is er ook een nieuwe All That en Are You Afraid of the Dark in de maak.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.