Drake is mede-eigenaar van 100 Thieves

  Rapper Drake is nu samen met ondernemer Scooter Braun, huidige CEO Matthew Haag en Dan Gilbert mede-eigenaar van 100 Thieves. Drake en Scooter Braun zullen strategisch adviseur worden. Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Drake en 100 Thieves hebben namelijk al eens eerder samengewerkt.

  100 Thieves is een lifestyle, kleding en eSports merk. Rapper Drake is naast strategisch adviseur momenteel bezig met het maken van kleding voor het merk. Daarnaast hebben Drake en Scooter Braun een onbekend bedrag geld geïnvesteerd in de organisatie. 100 Thieves kreeg ook investeringsgeld van Sequoia Capital, WndrCo, Green Bay Ventures en Advancit Capital, Tao Capital en van Marc Benioff, CEO van Salesforce.

  100 Thieves is naast kleding ook bezig met andere dingen. Zo hebben ze concurrerende teams over heel de wereld die games zoals League of Legends, Fortnite en Call of Duty spelen. Deze teams spelen dan ook in professionele toernooien.

  Drake in het nieuws met 100 Thieves

  Het nieuws van de samenwerking werd aangekondigd op Twitter. Het account van 100 Thieves schreef het volgende over de twee nieuwe mede-eigenaren:

  Eerder dit jaar was Drake al in het nieuws toen hij Fortnite speelde met Ninja, een bekende Fortnitestreamer. Het Twitch record voor de meeste kijkers tegelijkertijd op een enkele stream werd toen verbroken. Tijdens de stream vertelde de rapper dat hij graag een Hotline Bling emote in Fortnite wilde zien. Of Fortnite hier nog iets mee gaat doen is niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.