Dragon Quest XI release voor Europa op 4 september

  De westerse Dragon Quest XI release voor PC en PlayStation 4 is op 4 september 2018. Dat heeft uitgever Square Enix bekendgemaakt. De game werd vorige zomer al in Japan uitgebracht, op de PlayStation 4 en de Nintendo 3DS.

  Square Enix zou ervoor hebben gekozen om Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age niet uit te brengen op de Nintendo 3DS in de westerse markt. De Switch versie is nog wel in de maak, maar deze heeft nog geen releasedatum. De PlayStation 4 en PC versie van Dragon Quest XI komt op 4 september uit met meerdere verbeteringen en toevoegingen.

  Dragon Quest XI release met extra's

  Het elfde grote deel in de Dragon Quest gaat meerdere extra's bevatten ten opzichte van de Japanse versie. Zo heeft de westerse versie een Engelse voice-over, een moeilijkere hard modus, een camera modus en meer. Ook zit er een nieuwe stand-alone ervaring in de game, met een nieuw verhaal over een opgejaagde held. In Japan verkocht Dragon Quest XI meer dan drie miljoen exemplaren voor de PS4 en 3DS gezamenlijk.

  Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age is een RPG die gemaakt en gepubliceerd wordt door Square Enix. Het spel bouwt qua gameplay verder op de toon die in de eerdere games is gezet. Als speler ontdek jij werelden en vecht je tegen verschillende monsters.

  Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.