Dragon Quest Heroes 2 demo nu in de PSN store

  Verdedig je koninkrijk in de nieuwe demo van Dragon Quest Heroes 2. Square Enix heeft vandaag de Dragon Quest Heroes 2 demo op PSN geplaatst.

  Square Enix

  In de demo kun je aan de slag met Lazarel, Carver of Maribel om te genieten van de snelle, actierijke gevechten van Dragon Quest Heroes 2. In de speciaal voor de Dragon Quest Heroes 2 demo ontworpen missies moeten ze Greena Pastures verdedigen tegen hordes monsters en een reusachtige eindbaas.

  Verhaal Dragon Quest Heroes 2 demo

  In Dragon Quest Heroes 2 ga je op een groots avontuur in een gloednieuwe wereld met nieuwe helden en een nieuw verhaal. Het hoofddoel van het verhaal is om de vrede in deze wereld te herstellen.

  Dit doe je met twee ridders namelijk Lazarel en Teresa. Deze ridders zijn in opleiding in het koninkrijk Harba, ver verwijderd van hun woonplaats Dunisia. Gedurende hun training staat het Dunisiaanse leger onder leiding van hun oude vriend Prince Cesar op het punt van om Harba binnen te vallen.

  Hierdoor is de langdurige vrede in de wereld verbroken. Waardoor Lazarel en Tereza afreizen naar Accordia om de raad van de Zeven Koninkrijken te ontmoeten om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken om de vrede te herstellen.

  De multiplayer maakt het mogelijk voor je om samen met drie vrienden online samen te werken om zwermen vijanden en monsters te verslaan.

  Dragon Quest Heroes 2 verschijnt op 28 april in Nederland voor de PS4 en op 25 april op Steam.

  Dragon Quest Heroes II: Twin Kings and the Prophecy's End

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.