Dragon Quest Hero in Smash Bros vanaf morgen beschikbaar

  Nintendo wist iedereen te verrassen toen er tijdens E3 2019 niet één, maar twee nieuwe fighters voor Super Smash Bros. Ultimate aangekondigd werden. De eerste daarvan moest nog deze zomer uitkomen. Nu is bekend wanneer: vanaf morgen, 31 juli, zit de Dragon Quest Hero in Smash Bros.

  Nintendo

  In een videopresentatie heeft Masahiro Sakurai, bedenker van Super Smash Bros., uit de doeken gedaan wat de moves van The Hero zullen zijn. Zoals gebruikelijk zijn er veel verwijzingen naar de game waar de fighter uit komt. De presentatie kun je hierboven bekijken, of op Nintendo’s YouTube kanaal.

  Als knipoog naar de Dragon Quest serie heeft The Hero een meter die opraakt wanneer hij sommige moves gebruikt. Ook kun je uit een menu aanvallen uit Dragon Quest kiezen. Daarmee heeft The Hero technisch gezien de meeste aanvallen van alle Smash Bros. personages.

  Hoe kun je Dragon Quest Hero in Smash Bros gebruiken?

  Vanaf morgen is update 4.0 voor Smash Bros. Ultimate beschikbaar. Als je de Fighter’s Pass of het Hero Challenger Pack hebt kun je na de update spelen als de Dragon Quest Hero. Ook de stage Yggdrasil’s Altar en de bijbehorende Dragon Quest muziek is inbegrepen bij The Hero.

  Er is ook gratis content beschikbaar in update 4.0. Vanaf deze versie van de game is er een ‘Very Easy’ optie voor World of Light. Ook kun je nu deelnemen aan online toernooien. Als je toeschouwer bent bij een potje Smash kun je punten inzetten op degene die jij denkt dat er gaat winnen. Als je Final Smash meter vol is loopt deze vanaf nu langzaam weer leeg, zodat je niet te lang kunt wachten.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.