Dragon Quest Builders 2 release aangekondigd

  Tijdens het Dragon Quest Summer Festival 2017 is een Dragon Quest Builders 2 release bekend geworden. Het vervolg op Dragon Quest Builders zal niet alleen voor de PlayStation 4 uitkomen, maar ook voor de switch.

  Square Enix

  Square Enix heeft gameplay uitgezonden met daarin het personage die een landschap verkent. De speler heeft de mogelijkheid om tijdens de game te zwemmen, vliegen en kan daarnaast gebruik maken van ‘dashing’.

  Dragon Quest Builders 2 release gameplay beelden

  De gameplay die te zien is heeft een hoop weg van Minecraft. Spelers kunnen objecten verzamelen, graven en een wereld verkennen waarin zij kunnen bouwen. Ook wordt de multiplayer modus getoond in de video.

  Een Switch release voor deze game is opmerkelijk, aangezien Square Enix de engine PhyreEngine gebruikte voor Dragon Quest Builders. Deze engine is gemaakt door Sony en wordt het meest gebruikt voor hardware van de PlayStation. Dit is logisch aangezien de eerste game voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en Vita uitkwam. Welke engine Square Enix voor de Switch gaat gebruiken is nog niet duidelijk.

  Er is nog niks bekend over een releasedatum in Japan of de rest van de wereld. De kans is wel groot dat Dragon Quest Builders 2 wereldwijd uit wordt gebracht aangezien dit bij Dragon Quest Builders ook is gebeurd.

  Dragon Quest Builders 2

  Verkijgbaar vanaf 12 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.