Dragon Ball Z Kakarot release onthuld op E3 2019

  De Dragon Ball Z Kakarot release is onthuld. De game zal beschikbaar zijn vanaf begin 2020. Een trailer tijdens de Microsoft E3 persconferentie gaf de eerste indrukken van de game, waarin meerdere bekende personages uit de Dragon Ball-serie voorbij komen.

  In de trailer zijn vele grote gevechten te zien tussen de verschillende personages uit de game in typische Dragon Ball stijl. Zo zien we bijvoorbeeld Goku, Vegeta en Frieza. In tegenstelling tot de eerdere titels uit de franchise, die voornamelijk draaiden om epische knokpartijen, zal Dragon Ball Z Kakarot een actie-RPG worden. Eerder stond de game nog bekend als Project Z.

  Verder is nog weinig bekend over de game, buiten het feit dat het zich wellicht afspeelt rondom gebeurtenissen uit de jeugd van Goku.

  Dragon Ball Z Kakarot release is in 2020

  Begin dit jaar werd de game al onthuld als Dragon Ball Project Z en toen werd al bekendgemaakt dat CyberConnect 2, de ontwikkelaar van onder andere Naruto Shippudden, een mede-ontwikkelaar is voor Dragon Ball Z Kakarot. Het spel zou vermoedelijk draaien om de mysteries van de Dragon Balls

  Dragon Ball Z Kakarot moet in 2020 verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Dragon Ball Z Kakarot

  Verkijgbaar vanaf 17 january 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.