Dragon Ball Xenoverse 2 trailer Switch versie uitgebracht

  Er is een nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 trailer uitgebracht voor de aankomende Switch versie. Vanaf 22 september komt de Dragon Ball Xenoverse 2 Switch versie beschikbaar.

  Dragon Ball Xenoverse 2 kwam in 2016 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. In juli is bekendgemaakt dat het spel een Nintendo Switch versie zal krijgen.

  Dragon Ball Xenoverse 2 trailer toont gameplay beelden

  De trailer, die uit is gebracht door Bandai Namco, wordt in het Japans verteld. Wel bevat de trailer enkele Engelse teksten. De vier minuut lange video bevat gameplay beelden en maakt de kijkers duidelijk in welke verschillende modi het spel gespeeld kan worden op de Switch.

  Spelers kunnen door middel van de Switch gebruik maken van motion controls. Ook is er een lokale multiplayer modus beschikbaar voor maximaal zes spelers. Verder kan de Switch meegenomen worden, en is Dragon Ball Xenoverse 2 onderweg te spelen.

  In onze Dragon Ball Xenoverse 2 review kreeg de game een 8,5. Deze review is van de PlayStation 4 versie die wij hebben gespeeld. Het was een flinke vooruitgang op de eerste Xenoverse, die zo nu en dan erg kaal aanvoelde.Of de Switch versie net zo goed zal worden als de Playstation versie, is nog even afwachten.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.