Dragon Ball Xenoverse 2 Switch trailer onthuld

  De eerste Dragon Ball Xenoverse 2 Switch trailer is onthuld. De trailer is in het Japans, maar laat een duidelijk beeld zien van wat de Nintendo Switch versie te bieden heeft. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Op de consoles houdt Dragon Ball Xenoverse 2 stand. De game heeft vorige maand de vierde en laatste DLC gekregen. Deze DLC bevat een verhaal uitbreiding van de Goku Black Saga uit de Dragon Ball Super anime. Eerder kwamen er geruchten over de mogelijkheid van een vijfde DLC.

  Binnenkort kunnen de Nintendo Switch gamers ook stappen in de wereld van Dragon Ball. De Nintendo Switch versie moet een exclusieve local multiplayer modus bevatten, speelbaar met maximaal zes spelers. Vanaf 22 september kun je met Xenoverse 2 voor de Switch aan de slag.

  Japanse Dragon Ball Xenoverse 2 Switch trailer

  In de trailer, die bovenaan de pagina is te zien, komen alle bekende elementen uit de game voorbij. We krijgen blikken uit het verhaal, alle items die je kunt vrijspelen en de toffe aanvallen die je kunt lanceren op je vijanden.

  In onze Dragon Ball Xenoverse 2 review gaven wij de game een goed cijfer. Het is nu de vraag of de Nintendo Switch versie hetzelfde niveau weet te behalen. Verder is het nog niet duidelijk of alle DLC in de Nintendo Switch versie zit inbegrepen, of dat deze apart aangeschaft kan worden.

  De Nintendo Switch versie van Dragon Ball Xenoverse 2 verschijnt op 22 september.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.