Dragon Ball Xenoverse 2 super pack 2 is uit

  Bandai Namco Entertainment Europe brengt vandaag het tweede DLC pakket uit voor Dragon Ball Xenoverse 2, namelijk Dragon Ball Xenoverse 2 super pack 2. Dit DLC pakket biedt content aan uit de anime serie Dragon Ball Super en is nu verkrijgbaar met de Season Pass of los te koop.

  In Dragon Ball Super pack 2 wordt de geschiedenis veranderd en koerst de God of Destruction Champa op Conton City af. Speel het gloednieuwe scenario verhaallijn en neem het op tegen de strijders uit Universe 6.

  Nieuwe strijders uit de Dragon Ball Xenoverse 2 super pack 2

  Dragon Ball Xenoverse 2 super pack 2 voegt twee nieuwe vechters toe: Champa en Vados. Champa is de tweelingbroer van Beerus de God of Destruction van Universe 7. Daarnaast voegt de update veel andere content toe waaronder nieuwe aanvallen, kostuums, een strijdveld en een voertuig.

  Bovendien komt vandaag ook een nieuwe gratis update uit, met onder andere nieuwe kostuums voor Zangya & Bido, Adnroid 15 en Metal Cooler. En voegt de update nieuwe Expert missies voor Broly & Janemba toe. Ook worden nieuwe aanvallen, nieuwe regels voor het Tenkaichi Tournament en de Tenkaichi Tournament Jersey toegevoegd.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  De game is een fighting role-playing game ontwikkeld door Dimps en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment dat gebaseerd is op de Dragon Ball franchise. De game speelt zich 2 jaar na de gebeurtenissen van het eerste deel af en gaat in op een speciale missie van Elder Kai.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.