Dragon Ball Xenoverse 2 release informatie op de E3

  De Dragon Ball Xenoverse 2 release wordt het vervolg op de eerste game met dezelfde titel. In deze games wordt de wereld van Dragon Ball aangevallen door tijdreizende vijanden. Aan het team van Dragon Ball helden om ze te stoppen.

  De geschiedenis van de Dragon Ball wereld wordt veranderd door de vijandelijke indringers. Spelers worden samen met de Dragon Ball helden zogeheten 'Time Patrollers' om het verleden en de toekomst van de Dragon Ball wereld te beschermen tegen dit kwaad.

  Dragon Ball Xenoverse 2 release informatie bekendgemaakt op E3

  De Dragon Ball Xenoverse 2 release zal gepaard gaan met nieuwe slechteriken uit de Dragon Ball films zoals Slug. Voor spelers van de eerste Dragon Ball Xenoverse zal er een, letterlijk, grote verandering zijn. De stad waarin de spelers rondlopen en de quests, gevechten en winkels kunnen vinden zal namelijk zeven keer groter worden dan de stad uit de eerste game.

  Deze stad zal Conton City gaan heten en zal na de Dragon Ball Xenoverse 2 release plaats krijgen voor 300 spelers tegelijkertijd. Spelers kunnen in de game hun eigen Dragon Ball ras kiezen en zullen verschillende beloningen krijgen voor het voltooien van missies afhankelijk van het gekozen ras.

  Als laatste heeft Bandai Namco bekendgemaakt dat de Dragon Ball Xenoverse 2 release een lokale versus modus zal hebben met verschillende arena's. Dit alles zou volgens de ontwikkelaar moeten draaien op 60 fps.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.