Dragon Ball Xenoverse 2 release bekendgemaakt

  Dragon Ball Xenoverse 2 is al enige tijd geleden bekendgemaakt, en tijdens de E3 van enkele weken geleden werden we getrakteerd op meer informatie. Het enige wat tot nu toe nog misten was de datum van de Dragon Ball Xenoverse 2 release.

  Inmiddels heeft Bandai Namco Entertainment Europe officiewe de datum van de Dragon Ball Xenoverse 2 release bekendgemaakt. De game zal vanaf 28 oktober te spelen zijn. Naast de bekendmaking van de Dragon Ball Xenoverse 2 release datum heeft Bandai Namco ook een nieuwe trailer vrijgegeven van de game. Die kun je hierboven bekijken.

  Dragon Ball Xenoverse 2 release laat jou je eigen Dragon Ball karakter maken

  In Dragon Ball Xenoverse 2 zal de speler, net zoals in de originele Dragon Ball Xenoverse game, met een zelfgemaakt Dragon Ball Z karakter de strijd aan kunnen gaan tegen de slechteriken zoals Frieza, Cell en Majin Buu. Natuurlijk strijd je zij aan zij met de bestaande Dragon Ball helden als Goku, Vegeta, Gohan en Piccolo.

  Dragon Ball Xenoverse 2 gaat namelijk over een alternatieve tijdlijn binnen het Dragon Ball universum. Een nieuw kwaad heeft een manier gevonden om door de tijd te reizen, om daarmee de geschiedenis en toekomst te veranderen. Als antwoord hierop wordt de speler teruggestuurd of verder gestuurd naar het verleden of de toekomst om de originele tijdlijn te herstellen.

  De Dragon Ball Xenoverse 2 release zal gepaard gaan met nieuwe slechteriken uit de Dragon Ball films, waaronder Slug. De centrale locatie waarin de spelers rondlopen en de quests, gevechten en winkels kunnen vinden is flink op de schop genomen sinds de laatste game, en zal ongeveer zeven keer groter worden dan de stad uit de eerste game. Hierdoor kunnen 300 spelers tegelijkertijd op dezelfde server kunnen inloggen.

  Dragon Ball Xenoverse 2 is vanaf 28 oktober te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.