Dragon Ball Xenoverse 2 release aangekondigd door Bandai Namco

  Bandai Namco Europe heeft vandaag een persbericht vrijgegeven waarin het de Dragon Ball Xenoverse 2 release aankondigd. De game is nog in ontwikkeling en er is nog geen releasedatum bekend.

  Dragon Ball Xenoverse 2 bouwt voort op zijn populaire voorganger. Bandai Namco Europe zegt dat de nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 voornamelijk een nieuwere, uitgebreide en betere versie is van de eerste Dragon Ball Xenoverse. Volgens de studio is Dragon Ball Xenoverse 2 speciaal gemaakt om de kracht van de nieuwe generatie consoles en pc's recht toe te doen. De ontwikkeling wordt wederom door DIMPS gedaan. DIMPS is een Japanse ontwikkelaar die de afgelopen jaren onder andere Dragon Ball en Streetfighter games heeft ontwikkeld.

  De Dragon Ball Xenoverse 2 release zal voor zover bekend alleen in Europa, Afrika, Midden-Oosten en Australië verschijnen. Over een Dragon Ball Xenoverse 2 release voor de Verenigde Staten is niks bekend.

  Dragon Ball Xenoverse 2 release bekend voor PS4, Xbox One en PC

  Dragon Ball Xenoverse 2 zal wederom de speler in staat stellen een eigen Dragonball Z karakter te creëren en hiermee zij aan zij met de Dragon ball helden te kunnen vechten tegen de slechteriken zoals Frieza, Cell en Majin Buu. Dragon ball Xenoverse gaat namelijk over een alternatieve tijdlijn binnen het Dragon ball universum. Een nieuw kwaad heeft een manier gevonden om door de tijd te reizen te gaan en de geschiedenis en toekomst te veranderen. Als antwoord hierop wordt de speler teruggestuurd of verder gestuurd naar het verleden of de toekomst om de originele tijdlijn te herstellen.

  Naast het herstellen van de tijdlijn is het volgens de trailer, die hierboven te zien is, ook mogelijk om de gebeurtenissen in het verleden of de toekomst wel te veranderen maar dan in het voordeel van de 'good guys'.

  Dragon Ball Xenoverse 2 zal verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.