Dragon Ball Xenoverse 2 gratis dit weekend op Xbox One

  Voor wie Dragon Ball Xenoverse 2 nog niet heeft gespeeld en dit graag wil uitproberen kan later vandaag Dragon Ball Xenoverse 2 gratis downloaden op de Xbox One als je een Gold abonnement hebt. Dit kun je doen vanaf vandaag 18:00 uur Nederlandse tijd tot maandag ochtend 9:00.

  Als je Dragon Ball Xenoverse 2 gespeeld hebt en leuk vindt kun je het aanschaffen met 40% korting voor de normale versie of 25% korting voor de deluxe versie op de Xbox Store. Al je behaalde achievements en savegames van de gratis versie worden wel behouden als de gratis versie volgende week vervalt.

  Dragon Ball Xenoverse 2 gratis uitproberen

  Dragon Ball Xenoverse is een fighting role-playing game ontwikkeld door Dimps en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment dat gebaseerd is op de Dragon Ball franchise. De game speelt zich 2 jaar na de gebeurtenissen van het eerste deel af en gaat in op een speciale missie van Elder Kai.

  Het tweede deel is het meest uitgebreide en de meest gedetailleerde Dragon Ball game tot nu toe. Dragon Ball Xenoverse 2 biedt een nieuwe hubstad, de meeste personalitsaties tot nu toe en speciale upgrades aan.

  Daarnaast kun je in de game door de tijd reizen, en het verhaal van Dragon Ball opnieuw beleven waar je de aarde meerdere keren moet verdedigen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.