Dragon Ball Xenoverse 2 DLC release bekendgemaakt door Bandai Namco

  Ontwikkelaar Bandai Namco heeft zojuist de Dragon Ball Xenoverse 2 DLC release aangekondigd. De DLC heet Super Pack 3 en zal op 25 april uitkomen.

  Super Pack 3 voegt nieuwe content aan Xenoverse 2 toe die is gebaseerd op de Dragon Ball Super anime. De DLC pack bevat nieuwe personages, quests, skills en kostuums. Ook worden er vijf Super Souls en twee nieuwe Emotes aan de game toegevoegd. Super Pack 3 bevat daarnaast drie nieuwe personages: Zamasu, Bojack en Goku Black Rosé. Ten slotte wordt Bojack ook als Master aan de game toegevoegd en hiermee dus ook een aantal nieuwe skills, chats en marks.

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC release

  De trailer van Super Pack 3 is hierboven te bekijken. Voor meer informatie over de DLC pack kun je de site van Dragon Ball bezoeken, hier zijn ook een aantal toffe screenshots te vinden. Super Pack 2 kwam uit op 1 maart. Super Pack 1 werd op 20 december gelanceerd en kreeg in onze review een 7.0. Dragon Ball Xenoverse 2 kwam op 28 oktober vorig jaar uit op de PS4, Xbox One en PC. In onze review kreeg de game een 8.5.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.