Dragon Ball Xenoverse 2 DLC onthuld

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC is een feit. De DLC bevat nieuwe skills, aanvallen en Quests. Daarnaast komen er ook gratis updates die nieuwe content bevatten.

  Dragon Ball Xenoverse 2 krijgt een update met betaalde DLC en gratis content. De nieuwe content zijn vanaf 20 december beschikbaar. De DLC is te verkrijgen via de Season Pass of door betaling.

  De DLC bevat twee nieuwe personages, genaamd Cabbe en Frost. Bij de DLC komt er ook een nieuwe master genaamd Hit. Daarnaast zitten er 5 nieuwe aanvallen, 3 nieuwe Quests, 2 nieuwe kostuums, 5 Super Souls en 2 emoties in de DLC.

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC komt ook met gratis content

  Alle spelers van Dragon Ball Xenoverse 2, of je nou de DLC koopt of niet, krijgen extra gratis content. Deze gratis update komt met een nieuwe vaardigheid voor Goku en Hit. Daarnaast zijn er zes nieuwe kostuums en vier nieuwe aanvallen te gebruiken.

  Met de gratis content komt er ook een nieuw event, genaamd Frieza's Siege. Bij dit event moet je Conton City verdedigen tegen Frieza's leger. Als je hier succesvol in bent, kun je 10 nieuwe kostuums winnen.

  Daarnaast is er nog een nieuwe Raid Quest beschikbaar. In deze Quest ga je samen met Evil Yamcha aan de slag om een exclusieve titel te winnen. Tot slot kun je exclusieve content behalen in de BANDAI NAMCO Entertainment Europe VIP corner. Hierbij zijn er 5 nieuwe teachers met nieuwe aanvallen vrij te spelen.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.