Dragon Ball Xenoverse 2 DLC 5 is mogelijk volgens geruchten

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC 5 is mogelijk. Volgens geruchten is Bandai Namco van plan om meer content te leveren voor de rest van het jaar. We hebben de informatie van de mogelijke DLC op een rij gezet.

  De vierde en tevens laatste DLC van Dragon Ball Xenoverse 2 kwam deze maand uit. Deze DLC bevat een verhaaluitbreiding en nieuwe personages, zoals Super Saiyan God Vegito en Fused Zamasu. Er zouden altijd vier uitbreidingen komen voor de game, maar toch is een vijfde DLC mogelijk volgens geruchten.

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC 5 geruchten

  Bandai Namco heeft vanaf het begin al aangekondigd met vier uitbreidingen te komen. Toch heeft het bedrijf gezegd de game een jaar te ondersteunen. Dragon Ball Xenoverse 2 kwam uit in oktober. Dit zou betekenen dat we nog enkele maanden ondersteuning moeten krijgen, met eventuele updates of nieuwe personages.

  Nu zijn er data gevonden in de game die wijzen op nieuwe personages. Zo zijn er twee codes die voorbij kwamen, namelijk: BUU & DBR. De meest logische antwoorden voor deze personages zouden Buu (met Gohan absorbed) & Demon King Dabura zijn.

  We weten dat Super Saiyan Rage Trunks zich ook in de game bevind, aangezien zijn transformatie wordt getoond in het verhaal van DLC 4. Het personage is alleen niet speelbaar, iets wat altijd nog kan veranderen. Als laatste is tijdens een Bandai Namco livestream gevraagd of DLC 4 de laatste zou zijn. De ontwikkelaars gaven hier geen toelichting op en zeiden dat meer informatie zou volgen.

  Al deze punten kunnen erop wijzen dat een vijfde DLC van Dragon Ball Xenoverse 2 wel mogelijk is. Of deze ook daadwerkelijk gaat komen is nog maar de vraag.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.