Dragon Ball Xenoverse 2 Collectors Edition aangekondigd

  Bandai Namco heeft vandaag, tijdens de Japan Expo in Parijs de Dragon Ball Xenoverse 2 Collectors Edition getoond samen met de Deluxe Edition en Season Pass.

  De Deluxe Edition van Dragon Ball Xenoverse 2 bevat naast de volledige game de Season Pass die toegang geeft tot vier packs waar nieuwe speelbare karakters, queestes, episodes, arena's, skills, kostuums en accessoires in zitten. Daarnaast krijg je toegang tot een exclusief karakter. Dit exclusieve karakter is Future Trunks van Dragon Ball Super. De DLC's kunnen ook later los of als pakket gekocht worden en ook met deze optie zal Future Trunks speelbaar zijn.

  Dragon Ball Xenoverse 2 Collectors Edition bekend

  De Dragon Ball Xenoverse 2 Collectors Edition zal logischerwijs dezelfde voordelen hebben als de Deluxe Edition alsmede twee fysieke voorwerpen. De eerste is een 34 cm hoog figurine van Son Goku!

  Dragon Ball Xenoverse 2 Collectors Edition

  Ook zal er een Time Patroller Guide worden bijgeleverd bij de Dragon Ball Xenoverse 2 Collectors Edition die zal helpen bij het spelen van de game.

  Gratis karakter bij pre order

  Alle versies van de game die als pre-order besteld worden krijgen nog extra voordelen meegeleverd. Iedereen die de game als pre-order koopt krijgt een special karakter van Dragon Ball Super, welke dit is wordt niet verteld. Daarnaast komt er met de pre-order een speciaal item genaamd, de Tao Pai Pai Stick waarmee rondgevlogen kan worden in Conton City, de centrale hub van de game.

  Bij de bekendmaking van de Collectors Edition zijn er ook nieuwe screenshots van de game vrijgegeven. Deze kunnen hieronder bekeken worden.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.