Dragon Ball Super film onthuld met eerste teaser

  De populaire animeserie Dragon Ball super zal een film krijgen. Dit is onthuld door middel van een nieuwe teaser trailer. Bekijk de eerste beelden van de Dragon Ball Super film bovenaan de pagina.

  Dragon Ball Super is het vervolg op de welbekende animeserie Dragon Ball Z. Al sinds 2015 komt Dragon Ball Super bijna wekelijks met een nieuwe aflevering, maar aan alles komt een eind. Zo zal aankomende aflevering 131 de laatste worden voor de serie. Niet getreurd, want de avonturen van Goku gaan verder in deze aankomende film!

  Ergens in december moet de nieuwe Dragon Ball film verschijnen. De eerste beelden zijn hieronder te aanschouwen.

  Dragon Ball Super film met nieuwe vijand

  In de teaser voor de aankomende film zien we dat Goku oog in oog staat met een nieuwe, onbekende vijand. Het is mogelijk dat dit de oorspronkelijke Super Saiyan God kan zijn, aangezien het de bedoeling is dat hij/zij een eigen film zou krijgen. Of de Dragon Ball Super animeserie wordt hervat na de release van deze film is nog niet bekend.

  De Dragon Ball Super film heeft nog geen officiële titel of releasedatum, maar moet naar verwachtingen ergens in december verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.