Dragon Ball RPG Project Z aangekondigd door Bandai Namco

  Bandai Namco heeft tijdens het Dragon Ball FighterZ World Tour Finals aangekondigd dat het bezig is met een nieuwe Dragon Ball RPG game. De RPG-game heet Project Z volgt Goku in zijn eindeloze zoektocht naar het ultieme gevecht en de mysterieuze Dragon Balls.

  Bandai Namco

  De Dragon Ball Role Playing Game gaat schuil onder de naam Project Z en volgt dus bekend Dragon Ball personage Goku. De RPG duikt de diepte in als het gaat om de mysterieuze Dragon Balls en wellicht hoe die te verkrijgen. In de trailer die Bandai Namco liet zien tijdens het toernooi zien we veel bekende personages terugkeren: Goku, Gohan, Vegeta, Frieza en Piccolo.

  De komst van deze nieuwe game werd eerder deze maand al geteaset. Project Z wordt mede-ontwikkeld door CyberConnect2, ontwikkelaars van onder andere Naruto Shippuden. Zowel Japanse als Engelse voice-overs zullen in de game aanwezig zijn. De game komt later dit jaar uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  In de trailer van Project Z is nog niet te zien hoe de game precies gespeeld gaat worden. Wel is duidelijk dat de game qua verhaal, net als veel andere Dragon Ball Z games, de verhaallijn van de anime serie gaat volgen. Onder andere de Frieza Saga en de daarbij horende gebeurtenissen komen voorbij in de beelden. Het is nog niet bekend hoe groot het verhaal van de game gaat worden.

  Dragon Ball RPG niet enige aankondiging

  Naast het aangekondigde Project Z komt er ook een langverwachte DLC-pass voor Dragon Ball FighterZ. Er komen nieuwe Dragon Ball personages naar de vechtgame waaronder Jiren en Videl. Het personage Jiren is vanaf 31 januari beschikbaar in Dragon Ball FighterZ.

  Aan het eind van de trailer die de DLC-pass aankondigde zagen we nog twee personages: Super Saiyan Blue Gogeta en Broly uit de nieuwe Dragon Ball Super film. De laatste twee personages moeten nog worden onthuld, maar die zullen snel genoeg komen. De Dragon Ball FighterZ DLC Pass kost 35 euro.

  Wat vind jij tot nu toe van Dragon Ball Project Z? Als je nog niet helemaal bekend bent met Dragon Ball, lees dan onze Dragon Ball FighterZ review en kom in de stemming.

  Dragon Ball Z Kakarot

  Verkijgbaar vanaf 17 january 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.