Dragon Ball FighterZ Broly trailer uitgebracht

  Eerder werd al bekendgemaakt dat Broly en Bardock de eerste DLC personages zijn die we in Dragon Ball FighterZ kunnen verwachten. Om alvast een voorproefje te krijgen heeft Bandai Namco een Dragon Ball FighterZ Broly trailer uitgebracht. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Door middel van een datamine zijn een aantal DLC personages gelekt uit Dragon Ball FighterZ. Deze lijst is tot nu toe accuraat, aangezien Broly en Bardock inderdaad naar de game zullen komen. Wanneer we de eerste DLC personages kunnen verwachten is nog niet bekend, maar de eerste beelden van Broly in actie zijn hieronder te aanschouwen.

  Dragon Ball FighterZ Broly trailer toont gameplay

  In de trailer zien we een aantal combo's die je met Broly kunt uitvoeren en ook zijn meest krachtige aanval, de Omega Blaster, lijkt aanwezig te zijn. Dragon Ball FighterZ viel ook bij ons enorm in de smaak. In onze Dragon Ball FighterZ review prezen wij de soepele gameplay en hoe geweldig de game eruit ziet.

  Dragon Ball FighterZ is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil je in de wereld van Dragon Ball FighterZ stappen? Bekijk dan onze lijst met handige Dragon Ball FighterZ tips. Perfect voor beginners!

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.