Dragon Ball FighterZ beta voor Switch komt gratis uit

  Er komt een Dragon Ball FighterZ beta voor de Nintendo Switch versie van het spel. De beta komt volgende maand uit in de vorm van een open beta. Iedereen kan gratis en voor niets alvast met Dragon Ball FighterZ voor de Switch aan de slag.

  De Dragon Ball FighterZ beta voor de Nintendo Switch is aangekondigd door Bandai Namco en gaat in augustus uitkomen. De beta is gratis te downloaden via de Nintendo Switch eShop en gaat een aantal mogelijkheden geven. Zo kun je 1v1 matches en 2v2 matches doen en de offline 6-speler Party Match modus testen in de beta, zoals in de onderstaande tweet ook te zien is.

  Wanneer je de beta speelt kun je vervolgens ook alvast van alle verschillende opties gebruikmaken die de Nintendo Switch geeft om het spel te besturen. Zo kun je met één of twee Joy-Con's spelen, maar ook de Pro Controller werkt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een externe fighting stick controller die voor de Switch beschikbaar is.

  Dragon Ball FighterZ beta voor de release

  De beta voor de Nintendo Switch komt een maand voordat de game op de Nintendo hybride uitkomt. Dragon Ball FighterZ staat namelijk gepland voor een releasedatum op 28 september en zal flink wat extra's bevatten. Zo zullen alle DLC-personages die al zijn uitgekomen in de game zitten vanaf het eerste moment en is er een leuke pre-order bonus.

  Als je de game reserveert krijg je namelijk direct toegang tot Goku en Vegeta SSGSS. Daar blijft het niet bij, want je krijgt namelijk ook nog een andere Switch game als je de game reserveert. Je krijgt dan namelijk de Japanse versie van SNES-game Dragon Ball Z: Super Butoden.

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.