Dragon Age Inquisition patch moet progressie bugs verhelpen

  Dragon Age Inquisition heeft een aantal bugs dat voorkomt dat spelers progressie kunnen maken in de game. De volgende Dragon Age Inquisition patch maakt hier een einde aan en zorgt dat spelers weer verder kunnen spelen.

  De volgende Dragon Age Inquisition patch is vooral gericht op het verhelpen van progressie bugs. Dat is niet het enige wat in deze patch verholpen wordt, want BioWare geeft aan dat in patch 1.03 ook het lage 'banter rate' probleem wordt opgelost. Hierdoor zeggen je teamgenoten niet zoveel en is het lastig om ze aan de praat te krijgen.

  “Gebaseerd op de feedback van onze spelers, hebben we het banter systeem aangepast om lange momenten van stilte te voorkomen,” aldus BioWare.

  Dragon Age Inquisition patch release onbekend

  Naast deze bugs zijn er ook problemen met Dorian, Sera en Solas’s persoonlijke quests, die ook zijn verholpen. In de multiplayer waren er problemen rondom sleutels die niet gedropt werden en ook dat is verholpen, inclusief een nieuwe Destruction-route.

  De volledige lijst met bugfixes en aanpassingen kun je vinden op de officiële blog van BioWare. De Dragon Age Inquisition patch heeft nog geen releasedatum. Ook de vorige Dragon Age Inquisition patch had bugfixes, maar ook leuke toevoegingen.

  Dragon Age: Inquisition

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.