Dragon Age creative director verlaat BioWare

  De Dragon Age creative director Mika Laidlaw verlaat BioWare. Dit heeft hij geschreven in een brief die hij op Twitter heeft geplaatst.

  Mik Laidlaw, creative director bij BioWare, verlaat het bedrijf. Lailaw heeft gewerkt aan onder meer verschillende games van de Dragon Age, Mass Effect en Jade Empire franchises. Hij noemt als reden dat het tijd is voor hem om iets nieuws te doen.

  Dragon Age creative director schrijft brief voor Twitter

  Laidlaw heeft zijn vertrek bekendgemaakt in een brief die hij op Twitter heeft geplaatst. In deze brief schrijft hij dat hij het een eer vond om deel te zijn van het team dat Dragon Age heeft gemaakt en dat hij zeker weet dat de toekomst van de Dragon Age serie in goede handen ligt.

  Ook schrijft Laidlaw dat hij van plan is om games te gaan streamen op Twitch. Hij wil graag zien wat anderen in de industrie hebben gemaakt. Hij bedankt alle fans voor hun inspiratie en hoopt ze snel weer te spreken. BioWare is op dit moment bezig met een nieuwe titel genaamd Anthem.

  Waar de toekomst van de Dragon Age serie heen gaat weten we nog niet. De laatste game in deze serie, Dragon Age: Inquisition, hebben we een 9,5 gegeven in onze review.

  Dragon Age: Inquisition

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.