Draadloze OnePlus oortjes lijken in de maak

  Het lijkt erop dat er draadloze OnePlus oortjes aan zitten te komen. Nashville Chatter heeft een Bluetooth-certificering pagina ontdekt voor de zogeheten OnePlus Bullets Wireless.

  OnePlus heeft al twee paar oortjes onder de naam OnePlus Bullets, maar deze zijn allebei bedraad. De naam OnePlus Bullets Wireless lijkt dus aan te geven dat het Chinese smartphone bedrijf werkt aan een draadloze versie. Of dit gaat om compleet draadloze oortjes, zoals de Sony WF-1000X, of alleen een draad dat om de nek hangt, is nog onduidelijk.

  OnePlus oortjes tegelijk met de OnePlus 6?

  Er bestaat een kans dat OnePlus ervoor kiest op de draadloze Bullets oortjes gelijk te lanceren met het aankomende nieuwe smartphone model van het bedrijf: de OnePlus 6. Voor beide apparaten is er nog geen officiële aankondiging geweest met betrekking tot de datum van uitgave, maar er wordt verwacht dat de OnePlus 6 ergens rond juni dit jaar uit zal komen.

  OnePlus is een bedrijf dat vaak probeert om ervoor te zorgen dat hun producten erg betaalbaar zijn, maar toch van hoge kwaliteit zijn. De OnePlus Bullets V2 zijn daar een goed voorbeeld van. Deze tweede versie van de Bullets zijn voor maar 20 euro te verkrijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.