Dota 2 krijgt grote update

  Dota 2 heeft een grote update gekregen die de Shadow Fiend van een cosmetische make-over voorziet. De Rekindling Soul Update komt ook met een balansupdate en, voor het eerst sinds jaren, veranderingen aan de Dota 2 map.

  Naast het cosmetische heeft de Shadow Fiend ook een nieuwe arcana te koop, de Demon Eater Arcana. De Demon Eater Arcana geeft Shadow Fiend nieuwe effecten, geluiden, animaties, icoontjes en een aangepaste stem. Als je de arcana voor 31 oktober koopt zal deze met ‘Exalted’ kwaliteit komen.

  De 6.82 balansupdate geeft naast aanpassingen aan de game en helden onder andere Bloodseeker en Phantom een nieuwe ability, een nieuwe rune in de rivier en een nieuw item in de shop. De lay-out van Roshan’s lair, base fountains en meer zijn veranderd dankzij deze update. Een compleet overzicht van de aanpassingen is te vinden op de officiële website van Dota 2.

  Dota 2 is heel populair

  Dota 2 is ongekend populair op de PC, waar het via Steam gespeeld wordt. De game is free-to-play, en ongeveer 26 miljoen Steam-gebruikers hebben de game in hun bezit. Al deze spelers hebben ervoor gezorgd dat Dota 2 meer dan 3.8 miljard uur gespeeld is. De game is al jaren niet weg te slaan uit de Steam statistieken van meest gespeelde games van de dag.

  Defense of the Ancients 2

  Verkijgbaar vanaf 9 july 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.