Dora The Explorer movie krijgt eerste trailer

  De Dora The Explorer movie heeft haar eerste trailer gekregen. Dora and The Lost City of Gold zal 2 augustus in de bioscopen te zien zijn, waar ook Boots weer van de partij is. De film wordt geproduceerd door Kristin Burr, bekend van Christopher Robin (2018).

  Wie keek er vroeger nou niet naar de kinderserie Dora The Explorer. Op haar vele zoektochten werd zij bijgestaan door haar trouwen aapje Boots (Vertolkt door Danny Trejo), die we ook weer terugzien in de trailer. Dora wordt natuurlijk net als altijd tegengewerkt door haar rivaal Zwieber. Hoewel we dit personage niet in de trailer zien, kunnen we er wel vanuit gaan dat deze rol wordt vertolkt door Benicio Del Toro.

  Dora

  Waar gaat de live action Dora The Explorer movie over?

  In de live-action film Dora and The Lost City of Gold volgen we Dora, Boots, Diego en de rest van haar vrienden in een poging om haar ouders te redden. Deze zoektocht leidt het stel op een ander pad, wat naar de verloren stad van goud moet leiden.

  De film zal worden geproduceerd door het bedrijf van Michael Bay. De productie zelf wordt in de handen gelegd van Kristin Burr en zij wordt vergezeld door executive producer John G. Scotti (Alice Through The Looking Glass), Julia Pistor (The Spiderwick Chronicles) en Eugenio Derbez.

  Of we net als in de cartoon een echte vos zullen gaan zien als badguy is maar de vraag. Wel kunnen we al een zeer schattige versie van Boots het aapje aanschouwen in de trailer.

  Dora and The Lost City of Gold zal 2 augustus in de bioscopen te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.