DOOM update brengt 4K naar Xbox One X en PS4 Pro

  Een DOOM update gaat ervoor zorgen dat de game in 4K beschikbaar wordt op consoles. Deze update zal vanaf 29 maart beschikbaar zijn op zowel de PlayStation 4 Pro als op de Xbox One X. Dat meldt uitgever Bethesda op haar eigen blog.

  De 4K update van DOOM zal vanaf 29 maart alleen beschikbaar zijn voor gebruikers van een Xbox One X of een PlayStation Pro. De eerdere versies van deze consoles zullen niet kunnen genieten van de hogere resolutie. Ook DOOM spelers op de Nintendo Switch worden vooralsnog niet getrakteerd op de update. Op de PC versie van de Bethesda game was de 4K resolutie al aanwezig.

  DOOM update meer dan een jaar na uitgave

  Toen DOOM in 2016 uitkwam zag de game er al erg mooi uit. Nu heeft id Software gebruik gemaakt van de recente ontwikkelingen op het gebied van 4K gamen en hebben ze meer dan een jaar na uitgave ervoor gezorgd dat spelers kunnen genieten van een nog scherpere wereld. Aangezien het eerste DOOM spel uitkwam in 1993, is de franchise erg met de tijd meegegroeid door deze update voor het nieuwste deel!

  DOOM

  Verkijgbaar vanaf 13 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.