DOOM live stream op de planning voor 25 en 27 april

  De DOOM release is nog een paar weken van ons verwijderd, maar het lijkt Bethesda een goed idee om in ieder geval te starten met een DOOM live stream. De eerste DOOM live stream start op 25 april.

  Het gaat om twee data voor een DOOM live stream. De eerste start op 25 april om 8 uur 's avonds, de tweede DOOM live stream start op 27 april en zal ook op dezelfde tijd te bekijken zijn. Beiden zijn te zien op Twitch.

  De eerste DOOM live stream die op de 25e van april zal plaatsvinden staat in het teken van de Snap Maps, hiermee kun je eigen levels bouwen en aan de slag met zowel single player levels als multiplayer levels. Op 25 april kun je daar meer over zien en ook wat je precies kunt gaan verwachten van de speciale level builder.

  Singleplayer DOOM live stream

  Op 27 april is het de tijd voor een DOOM live stream van de single player campaign. Als je dus nog niets over het verhaal wilt weten, is het een goed idee om juist niet te gaan kijken naar de DOOM live stream.

  Wil je alles weten van het spel voor de daadwerkelijke release op 13 mei, dan is aankomende maandag en woensdag de uitgelezen kans om er meer over te weten te komen.

  DOOM release

  De game zelf zal over een kleine maand uitkomen, op 13 mei voor PC, Xbox One en PlayStation 4 om precies te zijn. Wanneer je dus meer wilt weten van het spel of over de gereedschappen die je krijgt om zelf levels te bouwen, is het een goed idee om maandag en woensdag de livestreams aan te zetten.

  DOOM

  Verkijgbaar vanaf 13 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.