Doom Eternal voor Nintendo Switch aangekondigd

  Tijdens QuakeCon 2018 hebben id Software en uitgever Bethesda Softworks laten weten dat Doom Eternal voor Nintendo Switch onderweg is. De game lanceert op dezelfde dag als de PlayStation 4, Xbox One en PC-versies.

  BagoGames

  Het nieuws dat Doom Eternal ook naar de Nintendo Switch komt, is een beetje ondergesneeuwd door de demo die id Software liet zien tijdens QuakeCon 2018. Die gameplaybeelden, die je hierboven kunt bekijken, laten meerdere veranderingen zien ten opzichte van het laatste deel, wat in 2016 verscheen.

  Zo is de Doom Slayer een stuk sneller, leniger en zijn er meer wapens om uit te kiezen. Gelukkig is het demonengespuis ook op de schop gegaan en zijn er meer monsters en andere wezens toegevoegd die jij mag vernietigen.

  Doom Eternal voor Nintendo Switch gemaakt door Panic Button

  Doom Eternal moet op dezelfde dag uitkomen als de andere versies, die op de PlayStation 4, PC en Xbox One verschijnen. id Software geeft de touwtjes uit handen bij het porten van de game en ontwikkelaar Panic Button mag het wederom doen. Panic Button heeft ook al de ports van Doom naar de Nintendo Switch gedaan, evenals de port van Wolfenstein 2: The New Colossus.

  De voorganger van Doom Eternal, Doom, kwam in 2017 ook naar de Nintendo Switch. Wij gaven die versie van Doom een 7.5 in onze review. Wolfenstein 2: The New Colossus kwam eind juni van dit jaar naar de Switch. Die versie kreeg van ons ook een 7.5.

  Doom Eternal moet in 2019 voor de PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch verschijnen.

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.