DOOM Eternal gameplay reveal in augustus

  DOOM Eternal gameplay zit eraan te komen. In augustus worden de eerste beelden van DOOM Eternal getoond tijdens een livestream op QuakeCon. De conventie is van 9 tot en met 12 augustus in Texas, Verenigde Staten.

  Bethesda

  De DOOM Eternal gameplay onthulling gaat op 10 augustus plaatsvinden volgens Bethesda. De uitgever van DOOM kondigde het nieuws aan via het DOOM Twitter-account. Wanneer de livestream op 10 augustus precies plaats gaat vinden is nog niet bekendgemaakt en ook is het nog onduidelijk hoeveel er van de game getoond gaat worden. Het kan om een korte teaser met wat gameplay gaan, maar een flinke demo ligt mogelijk ook in het verschiet.

  Er wordt al gespeculeerd dat het mogelijk om die laatste gaat, omdat het de trend van DOOM zal vervolgen. De reboot uit 2016 werd tijden QuakeCon namelijk achter gesloten deuren ook volledig uit de doeken gedaan. Er is verder nog niet veel bekend over de nieuwe DOOM game.

  De game werd eerder dit jaar tijdens E3 2018 onthuld tijdens de Bethesda persconferentie. Bethesda liet daar een korte trailer van de nieuwe game zien die je hierboven nog terug kunt kijken. De makers kondigde aan dat de game groter dan zijn voorganger ging worden en dat de game zich ditmaal op aarde af gaat spelen.

  DOOM Eternal gameplay na succesvolle release

  Het vervolg op DOOM komt niet als een verrassing na het succes van de 2016 release. Zoals je in onze DOOM review kunt lezen, gaven we de game een acht en waren we vooral te spreken over hoe soepel de game speelde en je lekker kunt knallen tot je erbij neervalt. De personages hebben dan wel niet de meeste diepgang, maar DOOM gaf wel een leuke twist aan het bestaande verhaal.

  Sindsdien is de game ook in VR uitgekomen en kwam de game naar de Switch. Ook daarop wist de game indruk te maken ondanks dat de game meer dan een jaar later pas op de Nintendo console verscheen. Wij gaven de Switch-versie van DOOM een 7,5, zoals je in onze DOOM Switch review kunt lezen.

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.