Donkey Kong Country Tropical Freeze trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Donkey Kong Country Tropical Freeze trailer uitgebracht. De game die tijdens de Nintendo Direct livestream in januari werd aangekondigd verschijnt op 4 mei voor de Switch. In de trailer zien we onze favoriete gorilla weer op avontuur gaan.

  Weer inderdaad, want Donkey Kong Country Tropical Freeze verscheen eerder al voor de Wii U. Bovendien betekent deze heruitgave op de Switch dat Donkey Kong zijn debuut gaat maken op de console annex handheld van Nintendo.

  Donkey Kong Country Tropical Freeze trailer beelden

  In de trailer, die je hierboven kunt bekijken, zien we hoe de Snowmads Donkey Kong Island binnen zijn gevallen en alles hebben bevroren. Aan jou de taak om de Snowmads te verdrijven en het hele eiland te laten ontdooien. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen, want je krijgt in de game naast Donkey Kong ook toegang tot Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong en Funky Kong.

  Funky Kong is het nieuwste personage in de game waar je mee aan de slag kan. Deze Kong zorgt voor een ietwat relaxte speelstijl. Met hem kun oneindig rollen, dubbel springen en oneindig rollen.

  Donkey Kong Country: Tropical Freeze is vanaf 4 mei te verkrijgen.

  Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  Verkijgbaar vanaf 4 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.