Donderdag Far Cry dag in de Ubisoft Week op Steam

  Na Prince of Persia, The Settlers 7, R.U.S.E. en Trackmania United Forever, is het de beurt aan Far Cry om onze portemonnee leeg te trekken.

  Vandaag krijg je maar liefst 75 procent korting op de PC versies van Far Cry of Far Cry 2: Fortune's Edition op Steam. Voor slechts twee en een halve euro schaf je Far Cry aan. Wil je liever knallen in Afrika, dan dien je daar 7,50 euro voor te betalen. Wil je ze allebei kopen? Dat kan! Voor 9,99 euro schaf je beide games tegelijk aan en betaal je zelfs een cent minder dan dat je ze los van elkaar koopt, daar doen we het voor toch? De Fortune's Edition van Far Cry 2 bevat extra wapens, voertuigen en multiplayer maps.

  Far Cry is een game van Crytek, Far Cry 2 is door Ubisoft ontwikkeld. Beide games zetten je in de schoenen van een man die zijn weg naar vrijheid moet vechten. Beide games laten zich ook kenmerken door hun gameplay. Je zult namelijk in staat zijn om situaties op verschillende manieren aan te pakken. Rijd je met een jeep op het vijandig kamp in? Maak je geruisloos iedereen af? Maak je in een jeep iedereen geruisloos af? Het kan allemaal! Far Cry 2 reviewden wij een paar jaar geleden al op de PlayStation 3 en die recensie is hier te lezen.

  Wil je liever geen Far Cry aanschaffen? Dat mag ook. Ubisoft games kosten 33 procent minder dan normaal in de Ubisoft Week op Steam. Die actie duurt tot en met 30 mei, dus sla je slag voordat de actie voorbij is.

  Far Cry

  Verkijgbaar vanaf 26 march 2004

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.