Donald Glover krijgt rol in Han Solo film

  Rapper/acteur Donald Glover zal een rol op zich nemen in de nieuwe Han Solo film. HIj zal de rol vertolken van een jonge Lando Calrissian.

  De jonge versie van Han Solo voor de Star Wars spin off is inmiddels al gevonden. Na een zoektocht naar de jeugdige Han Solo werd die rol onlangs toegekend aan Alden Ehrenreich. Nu wordt de cast versterkt door Donald Glover, die bij sommigen beter bekend is als rapper Childish Gambino.

  Han Solo film begint vorm te krijgen

  Met de toevoeging van Glover begint de Han Solo film weer wat meer vorm te krijgen. Donald Glover neemt de rol van Lando Calrissian op zich, een gladde smokkelaar die zich uiteindelijk tot een leider ontpopt in de strijd tegen de Empire.

  Phil Lord en Christopher Miller laten op de Star Wars website weten erg enthousiast te zijn over de toevoeging van Donald Glover. "We hebben geluk dat een getalenteerde artiest als Donald met ons meedoet. Het zijn flinke schoenen om te vullen en een nog flinkere cape, maar deze past hij perfect."

  Donald Glover is als acteur voornamelijk bekend als Troy uit de serie Community en speelt nu in de veelgeprezen serie Atlanta. HIj zal op het grote doek te zien zijn als Lando Calrissian in 2018, wanneer de Han Solo film uitkomt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.