Division 2 trailer gepubliceerd - Dark Zones en multiplayer

  Ubisoft heeft alweer een Division 2 trailer vrijgegeven met daarin informatie over de nieuwe vervolggame. De eerste trailer ging over het verhaal, in de tweede krijgen we meer informatie over de zogenaamde Dark Zones en multiplayer modi in The Division 2.

  In de trailer zien we dat je vanaf de lancering van The Division 2 al gelijk aan de slag kunt met drie zogenaamde Dark Zones. Dark Zones zijn gebieden waar vijandige groepen vrij rondlopen, aan jou de taak die groep te verdrijven uit Washington D.C. Alleen in die Dark Zones kunnen spelers ook hun teamgenoten verraden om vervolgens sterke buit te bemachtigen. Als je dit doet, let er dan wel op dat jouw oud-teamgenoten ook op jou kunnen schieten.

  De Dark Zones in The Division 2 worden genormaliseerd, dat wil zeggen dat je wellicht hogere level wordt aangepast aan die van de rest. Zodra je meerdere andere spelers vermoordt, krijg je een bounty op je naam staan. Als jij vermoord wordt met een bounty op je naam, lever je meer buit op. Je kiest zelf hoe je Dark Zones speelt, alleen of als team.

  Division 2 trailer multiplayer

  In de trailer wordt daarnaast aangekondigd dat er twee nieuwe multiplayer modi beschikbaar zijn vanaf de lancering van de game. Die twee modi, Skirmish en Domination, zijn bespeelbaar op drie tot nu toe bekende mappen en gepaard onder de naam Conflict. In de trailer wordt Conflict getypeerd als ‘georganiseerde’ multiplayer. Skirmish is een soort team deathmatch, Domination is een soort king of the hill game modus.

  De matchmaking voor de multiplayer is gebaseerd op level, dus ben niet bang dat je in een potje tegen absurd hogere levels speelt. De beloning die je krijgt in Conflict kun je ook gebruiken in de open wereld van The Division 2. Gisteren werd bekendgemaakt dat The Division 2 een betaversie krijgt die beschikbaar is tussen 7 en 11 februari. Lees meer over de beta in ons artikel.

  The Division 2 is beschikbaar vanaf 15 maart 2019 en is dan te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.