Division 2 beta releasedatum bekendgemaakt door Ubisoft

  Het tweede deel van Tom Clancy’s The Division komt uit op 15 maart 2019. De betaversie is alleen al eerder beschikbaar en biedt de spelers de mogelijkheid om de game te testen. De Division 2 beta start op 7 februari en wordt op 11 februari weer gesloten.

  Ubisoft

  De Division 2 beta die volgende maand komt, is klein van schaal en kan worden gespeeld door The Division 2 te pre-orderen. Als je de game niet wil pre-orderen, maar wel de beta wil spelen, kan dat ook. Dan moet je jezelf via de website van Ubisoft inschrijven. Let er wel op dat er een limiet zit op het aantal spelers dat toegang krijgt tot de Division 2 beta.

  Ubisoft heeft nog niet concreet aangegeven wat er in de beta te spelen is. Wat we al wel met zekerheid kunnen zeggen is dat je de kans krijgt Washington D.C. te verkennen. Daarnaast zal je waarschijnlijk alleen de makkelijke eerste paar missies kunnen spelen. In de betaversie van The Division 1 kon je al wat Dark Zones ervaren, maar of dat in deze betaversie ook het geval is, is niet duidelijk. Meerdere details over de Division 2 beta worden pas later onthuld.

  Division 2 beta verhaal

  Het eerste deel van The Division kwam uit in maart 2016 en is een third-person shooter game. In tegenstelling tot het tweede deel speelt The Division 1 zich af in New York City. Jij moet samen met jouw division een pandemie bestrijden en daardoor New York City zien te redden.

  In The Division 2 ga je naar Washington D.C. om daar het ontstaan van een burgeroorlog tegen te gaan. In de trailer, die je bovenaan het artikel kunt bekijken, wordt onder andere gezegd dat Amerika na het bestrijden van de pandemie in een lastig parket verkeert. Namelijk: er zijn bepaalde groepen in de Verenigde Staten die hun eigen gang gaan en de democratie aan banden willen leggen. Aan jouw division de taak om de dreiging te bestrijden.

  In februari kun je met de beta (7 februari tot 11 februari) aan de slag op alle platformen, daarna is het afwachten tot de release. The Division 2 komt uit op 15 maart 2019 en is vanaf dan te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.