Divinity Original Sin Enhanced Edition release is bekendgemaakt

  Larian Studios heeft zojuist bekendgemaakt dat de Enhanced Edition van Divinity Original Sin, die ook wel de console versie wordt genoemd nu een officiële releasedatum heeft gekregen. De Divinity Original Sin Enhanced Edition release is 27 oktober.

  Divinity Original Sin is een fantasy RPG met singleplayer en multiplayer modi. Bij de game krijg je ook de ontwikkelsoftware die de game heeft ontwikkeld, waardoor je als speler zelf je avonturen kunt bouwen en uitgeven. In de game heb je twee helden, namelijk een veroordeelde krijger en een mythische heldin die plotseling weer tot leven is gewekt.

  De Enhanced Edition van de game bevat onder andere een split screen functie, die in combinatie met de online co-op wordt aangeboden. Larian Studios heeft eerder deze maand al een video gepost waarin wordt uitgelegd hoe het werkt. Ook bevat de Enhanced Edition verbeterde dialogen, nieuwe quests, nieuwe vechttechnieken en een verbeterde verhaallijn.

  Divinity Original Sin Enhanced Edition release op 27 oktober

  Naast deze game is Larian Studios druk in de weer met Divinity 2, waarvan de releasedatum nog niet bekend is. Alleen is bekend dat de game in 2016 uitkomt. Divinity Original Sin Enhanced Edition komt 27 oktober uit op de PS4, Xbox One en PC.

  Divinity: Original Sin Enhanced Edition

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.