Divinity Original Sin 2 game komt naar Steam Early Access

  De Divinity Original Sin 2 game, het vervolg op het eerste deel, van Larian Studios is bijna speelbaar. Zowel de campaign als de online arena komen namelijk middels 'Steam early access' beschikbaar op 15 september.

  De nieuwe Divinity Original Sin 2 game is een volledig nieuw avontuur die op de nieuwste en verbeterde Divinity Engine is gebouwd. Hierin kan je het met maximaal vier spelers in de multiplayer tegen elkaar opnemen, maar kan je ook in teamverband opdrachten oplossen. De game bevat een volledig nieuw gevechtsmechaniek met verbeterde interactie.

  Je bepaalt je eigen route in een wereld waar geen goden bestaan en waarin je gebruikmaakt van verboden magie terwijl je opgesloten zit in een gevangenis. Je gevangennemers willen je verhelpen van deze 'kwade' krachten, maar niet om jou te helpen, meer omdat ze zelf een veel groter plan ten uitwerking willen brengen. Dit is het moment dat jij opstaat om hier tegen te handelen.

  Keuzes in Divinity Original Sin 2 game bepalen het verhaal

  De wereld verandert naar gelang de keuzes die jij en je vrienden in de game maken. Hierdoor kom je als speler voor unieke interacties en opdrachten te staan, waarin jij beslissingen moet nemen om voor je eigen hagje te kiezen of juist die van het team.

  De Divinity Original Sin 2 game verschijnt op 15 september via Steam Early Access.

  Divinity: Original Sin 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.