Dit nieuwe Mirror's Edge speedrun-record is bizar

  Je hebt er vast wel eens van gehoord, speedruns. Maar wat zijn het nou eigenlijk? Bij een speedrun probeer je de gehele game uit te spelen binnen een zo snel mogelijke tijd, om zo te proberen het record te verbreken. Het record voor de snelste Mirror's Edge speedrun is laatst verbroken, en niet zo'n klein beetje ook.

  11 spelers waren er nodig om dit record tot stand te brengen, en het is ze samen gelukt om maar liefst 6 minuten van het oude record af te snoepen. Het oude record stond namelijk op 28 minuten en 20 seconden, en deze jongens hebben het spel in slechts 22 minuten en 40 seconden uitgespeeld. De spelers zelf geven aan dat dit misschien wel de snelste tijd is die ze ooit gaan behalen voor deze game.

  Mirror's Edge speedrunners

  Er is in totaal twee jaar gedaan over dit bizarre record, en is zonder mods, hacks of andere hulpmiddelen behaald. Wel is er gebruik gemaakt van glitches in de game, wat ook te zien is in de video. De speedrun bestaat uit verschillende stukjes gameplay van alle 11 spelers, die naderhand in elkaar gezet zijn om zo de tijd van 22:40 neer te zetten.

  Mirror's Edge heeft er weer een nieuwe, nog snellere speedrun bij, check de video hierboven om hem te kijken!

  Mirror's Edge

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.