Dit is wanneer jij vandaag al FIFA 20 kunt spelen op jouw favoriete platform!

  Officieel komt FIFA 20 pas volgende week vrijdag uit met de release van de game. Toch kun je al een weekje eerder met de populaire voetbalgame aan de slag als je weet wat je moet doen. Lees verder om erachter te komen hoe jij vandaag al FIFA 20 kunt spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Op het Instagram-account van EA SPORTS FIFA maakt de ontwikkelaar bekend dat je vanaf vandaag al aan de slag kunt met FIFA 20. Dit is namelijk mogelijk via EA Access, waar de game later vandaag al op zal lanceren. Door middel van de FIFA 20 Play First Trial kun je alvast tien uur aan de slag met de game, waarna de game achter slot en grendel gaat tot en met de officiële release van de game.

  Ook over het tijdstip waarop je FIFA 20 kunt spelen is al het één en ander bekend. Op Twitter laat EA Access het onderstaande weten:

  Wat dit betekent is dat de FIFA 20 Play First Trial lanceert tussen 16.00 uur 's middags en 21.00 's avonds. De aankondiging volgt na de lancering van een langverwachte feature van FIFA 20. EA lanceerde gisteravond namelijk de FIFA 20 web app, waardoor je alvast aan de slag kunt met FIFA Ultimate Team (FUT).

  FIFA 20 spelen via EA Access

  Om FIFA 20 alvast te proberen heb je dus wel eerst EA Access nodig. Dit is de abonnementservice die EA heeft uitgebracht op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De service kost 3,99 euro voor een maand of 24,99 euro voor een jaarabonnement. Daarbovenop krijg je ook nog toegang tot de volledige EA Access-bibliotheek waarmee je toegang krijgt tot games als Battlefield V en Unravel Two.

  De game is nu voor drie tientjes te koop bij Game Mania.

  Dit artikel is op 12 juni 2020 bijgewerkt.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.