Dit is wanneer je deze nieuwe PS5 game als eerste kunt spelen

News
vrijdag, 28 juni 2024 om 13:00
concord
De PS5 krijgt er binnenkort een gloednieuwe game bij. Al ruim voordat die uitkomt kun je hem uitproberen. De dagen voor de bèta’s zijn nu bekendgemaakt.
Iets meer dan een jaar geleden werd Concord aangekondigd, de eerste game van Firewalk Studios. In de meest recente State of Play werd meer uit de doeken gedaan over deze hero shooter. Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet helemaal overtuigd bent van de game, of juist heel graag zo snel mogelijk in de game duikt.
Dat kan met de aankomende bètaweekenden. Het was al bekend dat die gehouden zouden worden, maar er was nog geen exacte datum bekend die je in de gaten moest houden. Het blijkt nu dat je niet lang meer hoeft te wachten om Concord uit te proberen, zeker niet als je een pre-order hebt.
Concord - PS5 Image
Concord - PS5
EUR39.99
Op voorraad
Koop op bol.
De eerste bèta is namelijk van 12 tot en met 14 juli en is exclusief voor mensen die een pre-order hebben. Je krijgt dan vijf codes om mee te doen, één voor jezelf en vier voor vrienden (die de game dus niet hoeven te pre-orderen om mee te doen). De bèta is tegelijk beschikbaar op PC en PS5 en crossplay is een optie.

Ook Concord bèta zonder pre-order

Als je Concord er interessant uit vind zien, maar nog niet overtuigd bent om de game te kopen, is er laten nog een bèta waar je ook zonder pre-order aan mee kan doen. Die loopt van 18 tot en met 21 juli. Ook hier geldt dat spelers op zowel PS5 als PC aan de slag kunnen, met optionele crossplay.
Tijdens de bèta kun je aan de slag met alle 16 personages die bij lancering in de game zullen zitten. Ook krijg je cinematics te zien die het verhaal van de game vertellen. De uiteindelijke release van Concord is op 23 augustus.

Populair Nieuws

Laatste Reacties